Slik så nettsidene til Rockefeller ut 30 minutter etter salgsstart.

3900 Karpe-Billetter solgt på 5 sekunder. Fansen sørger.

Fredag morgen klokken 9 startet billettsalget til Karpes tre konserter på Rockefeller i slutten av mars. Men bare de raskeste fikk sikret seg billetter.
Fredag, 2 november, 2018 - 13:08

Rockefeller er svært fornøyd med å huse norges mest populære band.

–Det er helt utrolig hvilken standing Karpe har fått blant publikum. De solgte ut tre konserter på fem sekkunder, og vi har per nå over 25.000 interesserte i Facebook-eventet, forteller Rune Tangen Markedsansvarlig hos Rockefeller. 

Tangen forteller videre at han selv gleder seg veldig til å se Karpe.

–Det blir fantastisk moro å se Karpe, Norges mest populære band, i så intime rammer. I tillegg til at det musikalske holder utrolig høy kvalitet byr de alltid på show i livestemning, der ingenting er overlatt til tilfeldighetene, sier en entusiastisk Tangen.

Sørgende fans

På den andre siden av billettutsalget sørger fansen over populariteten.

Johanna Fosse (20) fra Asker er en av mange fans som ikke fikk sikret seg billetter.

–Jeg gikk inn på Ticketmaster 10 minutter før salget startet i et forsøk på å stille sterkt. Likevell kom jeg aldri inn på billettsalget engang. Det begynte så å bikke inn meldinger fra venner om at både Oslo og Bergen var utsolgt.

Den livslange Karpe-fanen er helt knust over det raske salget.

–Jeg har hatt en drøm om å se dem live, helt siden jeg fikk tilsendt låta “Stjerner” over Bluetooth på den gamle Nokiaen min, forteller en knust Fosse.

Johanna sier hun skal prøve å få med seg en av de andre konsertene. Men frykter at det vil bli for dyrt å reise.

 

Emneord: