Aleksander Gundersen (28) er storfornøyd med salget. Foto: Adrian Finstad.

Knuser salgsrekorder før jul

Øljulekalender selger som aldri før.
Onsdag, 7 november, 2018 - 13:01

Gulating er kjent for å ha et eksklusivt ølsortement, med alt i fra internasjonale til lokale aktører, med fokus på noe litt annet enn det en vil finne i en alminnelig matbutikk. De tidligere årene har salget gått godt, men i år når de nye høyder når de nå ser for seg å knuse tidligere salgstall. Journalen dro på besøk til Gulating ølutsalg på Grünerløkka for å finne ut av hvordan brødrene Christoffer og Aleksander Gundersen har oppnådd en slik suksess. 

Ønsker mer mørkt øl

Ølentusiast June Christine Bøe Sandmo sier hun tidligere har vurdert å kjøpe kalenderen, men er skeptisk til det litt vel utbredte utvalget. 

– Jeg har vurdert å kjøpe den tidligere. Dersom jeg skulle kjøpt den ville jeg delt den med min samboer. Jeg synes prisen er veldig innafor, da man gjerne får tak i øl man ikke nødvendigvis får tak i over alt. 62kr dagen er ikke så ille da. 

Til spørsmål om hvorvidt hun har tenkt over at Gulatings reklamer i hovedsak retter seg mot menn, svarer Sandmo at hun ikke er blitt spesielt berørt av det. 

– Dette har jeg faktisk ikke tenkt over i det hele tatt! Uansett bør reklamer på slikt være rettet for alle, da mennesker fra begge kjønn godt kan like øl. 

Emneord: 
Tags: