– Går heller og kjøper meg kebab

Annas spiseri på OsloMet har middagsservering fra 11.00-14.00. For noen studenter blir det i tidligste laget i eksamensperioden.
Onsdag, 28 november, 2018 - 15:06

– Etter å ha sittet lenge på skolen og jobbet, dro jeg og noen i klassen bort til kantina for å få i oss noe mat. Vi ble skuffet da det ikke var noe middag der klokken halv fem, sier student Emilie Marie Kjøle.

Hun forteller videre at hun ikke har brukt kantina så ofte tidligere, men at det er nå i eksamensperioden hun virkelig har kjent behovet for en kantine med skikkelig middagsmat.  


Emilie Marie Kjøle: – Ingen spiser middag så tidlig. Da må man heller kalle det for varmlunsj. Foto: Thea Rosef

Etter et skuffende besøk i kantina måtte studentene ty til andre alternativer.

– Vi var veldig sultne, og gikk i stedet og kjøpte oss kebab over veien. Heller det enn kaldmat i kantina til middag, sier Kjøle. 

Kokken ferdig for dagen


Rebecka Nilsson jobber i kantina. Foto: Thea Rosef

– Jeg skjønner at det er litt tidlig for studenter i eksamenspeioden, men grunnen er så enkel som at det er da kokken slutter på jobb, sier Rebecka Nilsson, som jobber i kantina på Annas spiseri. 

– Og da avsluttes middagen?

– Ja, da ryddes maten vekk, sier Nilsson.

Kokken Ulf Lundgren forteller at middagsserveringen for noen år siden varte til klokken 17, men er usikker på hvorfor det ikke er slik nå. 

– Men når jeg lager middagen varer den til klokken 15, smiler kokken.

 

 

 

 

 

.

Emneord: