Husbandet på Nordic Black Theater står alltid deltagerne til disposisjon. Foto: Kolbjørn Gabrielsen.

Open Xpressions på Oslo World

31. oktober var det duket for musikk og andre kunstneriske innslag på Cafeteateret på Grønland. Et mangfoldig publikum og flere dyktige artister tok del i den åpne scenen.
Fredag, 2 november, 2018 - 17:24

 

Open Xpressions er et arrangement laget av Nordic Black Theater og arrangeres hvert tredje onsdag. Fra komedie til opera, deler både publikum og artister sine kunstneriske uttrykk. Arrangementet startet i 2010 og har de siste fire årene samarbeidet med Oslo World Music Festival. 

 –  Open Xpressions har vært populært helt siden starten, sier promotør for Nordic Black Theater, Dominic Reuben. Han er også konferansier for Open Xpressions. – Noen ganger er det så mye mennesker at det er kø rundt hjørnet på bygget her, avslutter han. 

 

 

Emneord: 
Tags: