REVY: Totalt 400 mennesker var innom tidenes første oppsetning av OsloMet-revyen. FOTO: Eline Molvær Løndal

OsloMet-revyen ble en suksess

Tidenes første OsloMet-revy samlet totalt 400 publikummere på fire forestillinger. Revysjefene forteller om strålende tilbakemeldinger, både fra de involverte i prosessen og blant de som så revyen.
Onsdag, 28 november, 2018 - 14:25

– Vi er godt fornøyd med besøkstallet. Det var utrolig god stemning spesielt på premieren og på den siste forestillingen, så dette ga virkelig mersmak, sier revysjef Julie Gusrud Gundersen til Journalen.

– Hvordan har tilbakemeldingene vært?

– Det har vært veldig mange hyggelige tilbakemeldinger fra publikum. Flere av de som har vært innom hadde aldri vært på revy før, men de fikk lyst til å se mer etter å ha sett OsloMet-revyen, forteller Gundersen.

– Knapt med tid

Det er første gang en revy blir satt opp på OsloMet. Revysjefer, instruktører, skuespillere, dansere og alle andre involverte har jobbet hardt i høst for å komme i mål med prosjektet.

– Det har vært en morsom, men også stressende periode. Dette har også på mange måter vært et pilotprosjekt, så det har vært mye nytt å sette seg inn i.

Selv om revysjefen beskriver perioden som morsom og givende, er det ikke bare bare for en gjeng med studenter å sette opp en revy på en høst.

– Den største utfordringen har helt klart vært tiden. Vi har bare jobbet med dette nå i høst, så det har vært knapt med tid, og det ble veldig mye å gjøre den siste uka, forteller Gundersen, og legger til:

– Samtidig gjør det at det blir et fantastisk samhold i gruppa, når alle er lange dager på skolen og øver sammen, sier hun.