NY MINISCENE: County Heroes under åpningen tirsdag kveld.

Revolver åpner igjen ny miniscene

Med elleve år under vingene, flere konserter enn det er mulig å telle og mye prøving og feiling, åpner igjen klubbscenen Revolver en ny miniscene i første etasje.
Onsdag, 21 november, 2018 - 13:36

I går hadde Revolver den offisielle åpningen av en ny scene i første etasje i lokalet. Tidligere har det vært en mindre scene som Revolver drev i nabolokalet kalt “Goon Bar”, men metallbaren “Kniven” tok over de lokalene i sommer.

– Det var veldig spontant, vi hadde jo en liten scene på gamle Goon Bar som vi nå har flyttet Kniven inn til, også har det da vært et savn med å ha en liten scene med lav brake og en kapasitet på inntil 50-60 personer. Så da fant vi ut at hvis vi fjernet bakrommet fikk vi akkurat plass til det, sier Dan Marius Nordhagen (37), innehaver av Revolver.

Country åpner rockescenen

Det var bandet Country Heroes som fikk æren av å åpne scenen tirsdag kveld. De er gamle kjenninger av stedet og syns æren av å få åpne den nye scenen er stor.

– Jeg er veldig fornøyd med at det er ny scene på Revolver, jeg tror det kan tilføre mye, sier Sebastian Monk (35), som er en godt kjent stamgjest.

Emneord: