Revyen har premiere i slutten av november og vises på scenen i P52.

Revy for bedre samhold på skolen

22. november er det premiere på OsloMets første revy. Omlag 60 elever er med i produksjonen og de ønsker å skape et bedre samhold på skolen med revyen.
Fredag, 2 november, 2018 - 17:19

Revyen ”I ukjent farvann” er den første revyen som blir satt opp på OsloMet. Revyen ble til for et år siden da revysjefene Christine Brodahl Vegge og Julie Gusrud Gundersen ville gjøre noe annet enn skolearbeid og bli kjent med flere fra skolen.

- Vi skulle ønske at vi kom til skolen for noe mer enn bare fag og vi ville bli kjent med flere folk enn bare de som går på lærerutdanninga, forteller revysjefene.

Skuespiller Sunniva Brekke sier hun er med i revyen fordi det skaper godt samhold og liker å stå på scenen og fremføre.

- Man blir kjent med veldig mange andre på skolen siden det er så stort, og så er jeg veldig glad i å stå på scenen og tulle og tøyse.


Studentrevyen handler om følselsen av å prøve noe nytt. Illustasjon: Josefine Ytre-Eide Bjaarstad og Marit Birgitte Heffermehl

Vegge og Gundersen forteller at det var stort engasjement og god respons på foreningsdagen i begynnelsen av semesteret. I dag har revy-foreningen 60 medlemmer og på audition var det 30 stykker som prøvde seg som skuespillere og 8 av dem ble valgt ut.

- På foreningsdagen skjønte vi at det var mange som var supergira og vi fikk masse god respons, med mange som var interesserte, sier Christine Brodahl Vegge.

Billettene til premieren er snart utsolgt og revysjefene tror flere kommer til å kjenne seg igjen i handlingen.

- Helt hverdagslige ting som blir gjort på en finurlig og morsom måte som man kan assosiere til tittelen og sitt eget liv. Og så tror jeg det blir litt humor rundt Curt Rice og navnebytte, sier Brodahl Vegge om handlingen.