Satser stort på elektrisk longboard

Bedriften Mountainx har i mange år jobbet med et elektrisk longboard som vil revolusjonere transportmarkedet. Etter mye hardt arbeid og en ferdig prototype, håper Mountainx at produktet snart skal bli lansert på markedet.
Torsdag, 1 november, 2018 - 15:50

Den ambisiøse bedriften Mountainx er snart klare med å lansere sitt elektriske longboard. Guttegjengen på fire har jobbet hardt for at produktet skal bli ferdig, nå skal det etter sigende snart være klar for lansering. Gruppen har jobbet hardt med utviklingen av det elektriske longboardet. De mener at markedet ikke har sett lignende og at den har egenskaper som ingen lignende produkter innehar. 

– Det er ingen som har firehjulstrekk som gjør at man kan kjøre offroad og i vanskelige terreng, sier de. 

Innovasjon Norge har også fått øynene opp for den satsende bedriften, og skal være villige til satse flere tusen kroner på prosjektet. 

– Det er veldig artig at de har investert penger i oss, men det viktigste er hva vi gjør med pengene. Hva som skjer med pengene er helt opp til oss selv, men det er godt å vite at de har tillit til at dette produktet kan bli noe, sier Håkon Staff i Mountainx.