KARPE-COMEBACK: Karpe-duoen Magdi Omar Ytreeide Abdelmaguid og Chirag Rashmikant Patel. Her på Øyafestivalen i 2012. Foto: Ksenia Novikova

Billettene revet vekk på 14 minutter

Rap-duoen Karpe solgte ut konserter i Oslo, Bergen, Halden og Tønsberg på under 14 minutter.
Fredag, 2 november, 2018 - 12:40

Billettene til Karpes nye konsert ble lagt ut 09:00 fredag morgen. Innen 14 minutter var billettene til konsertene i Oslo, Bergen, Halden og Tønsberg revet vekk.

I løpet av halvannen time var alle konserter i Norge unntatt Bodø og Mo i Rana utsolgt.

Køen for å kjøpe billetter til konsertene var lang allerede før billettene ble lagt ut. 

Styremedlem i Foynhaven AS, Alexander Lorentzen, sa via sin snapchatkonto at det kun tok to minutter å selge ut billettene til Karpes konsert på Støperiet i Tønsberg.

Ikke første gang

Dette er ikke første gang Karpe har solgt ut konsertene på rekordtid. I 2017 solgte de ut Oslo Spektrum tre kvelder på rad. Karpe sitt promoselskap Little Big Sister meddelte at det kun tok 13 minutter å selge ut konsertene fredag 21. april og lørdag 22. april.

Rap-duoen vil ventelig være storfornøyde med å ha solgt ut konsertene så raskt. I sangen «Stjerner» fra 2008 åpner de med linjen «det er ett ord som er finere enn Hip-Hop, og det er utsolgt».

Noe helt annet

«I 2019 begynner noe helt annet» annonserte Little Big Sister på Instagram.

Etter å ha solgt ut Oslo Spektrum fire ganger, en gang i 2013 og tre ganger i 2017, satser Karpe nå på flere mindre konserter. Nå skal de fremføre tre konserter på Rockefeller, som har en kapasitet på 1350 publikummere. Til sammenligning fylte de Oslo Spektrum, som har en kapasitet på 9000, tre dager på rad i fjor.

I løpet av turneen vil de stoppe innom en rekke steder i Norge, i tillegg til utenlandsturer til blant annet London, Berlin og Stockholm.