I Get what you get-maskinen gjemmer det seg tatoveringer fra gjesteartistene. FOTO: Linea Bancel

Tatoveringsfest på Tøyen

Det nyåpnede tatoveringsstudioet, Working Class Tattoo Shop arrangerte denne helgen, Flash Day. I tilknytting arrangementet ble det laget en helt spesiell type maskin, som valgte ut designer for kundene. Vi stakk innom for å sjekke om noen turte å bruke maskinen.
Tirsdag, 6 november, 2018 - 21:11

Klokken ett var tatoveringsstudioet, Working class tattoo shop, fult av kunder. Alle hadde møtt opp for å få sjansen til å bli tatovert av gjesteartistene. Noen valgte også å prøve maskinen, som eier Bruce har laget selv. 

– Det har vært ganske busy fra vi åpnet, dette er mine fjerde kunde i dag, han er også den fjerde som har brukt maskinen, forteller Bruce til journalen. Philip Johansson kom innom studioet for å teste maskinen sammen med kompisene sine. 

– Først fikk jeg en pirat som jeg ikke syntes noe om, så fikk jeg en hai, det ble den, sier Johansson.