Slagsmålet fann stad på Sandvika togstasjon i Bærum. Foto: Kjetil Ree, Wikipedia (CC BY-SA 3.0)

Kniv brukt i slagsmål søndag kveld

Søndag kveld fekk politiet varsel om slagsmål mellom fleire personar på Sandvika togstasjon, der ein kniv vart tatt i bruk. 
Mandag, 21 januar, 2019 - 16:40

OPS Politiet Oslo meldte i 20-tida søndag kveld på sin twitter-konto at dei hadde fått melding om slagsmål mellom fleire personar på Sandvika togstasjon i Bærum. Dei fekk opplysningar om at det vart tatt i bruk kniv, og at minst éin person blødde. 

Ambulansen var til stades, og undersøkte blant anna ein fornærma med knekt nase og ein fornærma med smerter i arm. 

Gjerningspersonar hadde forsvunne frå staden innan politiet var kome dit. Politiet melder at dei fornærma og gjerningspersonane truler har ein relasjon, og det blir oppretta sak som vil bli fulgt opp seinare.