Årets Oscar-nominasjoner er nå offentliggjort. Foto: Flickr/lincolnblues/(CC BY-NC-ND 2.0)

Oscar-nominasjonene er kunngjort

24. februar er det duket for den årlige Oscar-utdelingen. I går ble nominasjonene offentliggjort. "A Star Is Born" og "The Favourite" er blant de som kan vinne flere priser.
Onsdag, 23 januar, 2019 - 13:00

I går ettermiddag ble Oscar-nominasjonene publisert av skuespiller Kumail Nanjiani og Tracee Ellis Ross. Hele 24 priser kommer til å bli utdelt den 24. februar.  De som stakk av med flest nominasjoner var «The Favourite» som fikk hele ni nominasjoner og «A Star Is Born» med åtte.  

Hvem som kommer til å lede den prestisjetunge prisutdelingen er enda ikke sikkert. Det var opprinnelig skuespiller og komiker Kevin Hart som skulle lede kvelden, men trakk seg på grunn av Twitter-meldinger han skrev i 2009 og 2010. 

Emneord: