Stoltenbergutvalgets utredning har vært et stort samtaleemne på Bolteløkka barneskole. De har erfart at det er kjønnsforskjeller i skolen.
Kjønnsforskjeller i skolen:

– Jeg tenker at det er trist

Gutter presterer dårligere enn jenter i det norske skolesystemet, ifølge Stoltenbergutvalgets utredning om gutter som "skoletapere". Journalen dro til Bolteløkka barneskole for å høre lærernes egne tanker om temaet.
Onsdag, 13 februar, 2019 - 11:08

Rektor ved Bolteløkka barneskole i Oslo synes det er trist at gutter henger bak jenter i skoleløpet. Etter Stoltenbergtvalget la frem sin utredning mandag 4. februar dro Journalen til en barneskole for høre hva de som jobber med barn har erfart rundt kjønnsforskjellene. 

– Vi merker jo veldig fort hvem som er klare for å begynne på skolen, sier lærer Thea Linnerud.