IT-konsulentselskapet Sopra Steria feirer tredje førsteplass på rad i kåringen av Norges beste arbeidsplasser. Foto: Sopra Steria

Kåret Norges beste arbeidsplasser

IT og dagligvare topper listen over Norges beste arbeidsplasser. Førsteplassen vinner for tredje år på rad.
Onsdag, 20 mars, 2019 - 14:41

IT-bedriften Sopra Steria stakk av med førsteplassen i kåringen av Norges beste arbeidsplasser for 2019, i kategorien for store bedrifter. Det er tredje året på rad de gjør nettopp det.

– Dette betyr svært mye for oss, fordi det beviser at vi lykkes med de tingene vi sier at vi skal gjøre, sier Kjell Rusti, administrerende direktør i Sopra Steria i Skandinavia. Han trekker spesielt fram internkultur for deling og kompetanseutvikling som viktige grunner.

Kåringen er utført av Great Place to Work, som driver medarbeidserundersøkelser og konsulentvirksomhet. De måler lederes tillit, troverdighet og respekt, samt fellesskapsfølelsen. Totalt for undersøkelsen har 22 000 arbeidstakere svart.