Politiet mener Odin enten har falt eller hoppet i Nidelva eller forsvunnet frivillig.

Forsvinningssak i Trondheim blir trolig henlagt

Odin Andre Hagen Jacobsen som ble meldt savnet i fjor er enda ikke funnet.
Mandag, 4 mars, 2019 - 12:25

Odin André Hagen Jacobsen fra Skaun i Trøndelag har vært sporløst forsvunnet, siden en tur på byen i Trondheim søndag 18. november opplyser Dagbladet. Adresseavisen skriver at politiet ikke har funnet spor som tyder på at han ble utsatt for noe kriminelt. 

- Politiet har, etter vår oppfatning, som teori at Odin enten falt i Nidelva, hoppet uti med vilje, eller forsvant frivillig den morgenen. Men ut ifra overvåkningsbilder ser han ikke overstadig beruset ut. Det er heller ingenting som tilsier at han ønsket å ta livet sitt eller stikke av, sier Dan Yngve Jacobsen, faren til Odin, til Dagbladet.

Emneord: