Vertskapet for kvelden var skuespiller og slam-poet Sofia Knudsen Estifanos (til venstre) og Christine Marie Jentoft, som ble kåret til fjorårets «Miss gay Norway». Foto: Emma Fløde

Tania Vikki: – I love pussy

Homofile kvinner håper å inspirere andre homofile og skaphomofile med sine historier. Onsdag kveld delte de sine historier på utestedet Skatten i Oslo.
Fredag, 1 november, 2019 - 11:36

 

– Vi tror at veldig mange har gode historier å dele, og vi tenker at folk synes det er inspirerende å høre på andre historier, forteller fylkesleder i Fri Oslo og Akershus, Brita Brekke.

 

Morsom historie

Blant dem som grep mikrofonen var slam-poet Tania Vikki fra New York. Hun fortalte en morsom historie om da hun fant ut at hun var tiltrukket av kvinner, og ikke menn. Vikki leste også opp egenskrevet poesi, som skapte stor begeistring hos publikum.


Tania Vikki fra New York, fortalte sin morsomme historie fra da hun fant ut av legningen sin. Hun flettet inn egenskrevne poesi-dikt. Foto: Emma Fløde

– I love pussy. I mean; I love pussy! But I didn´t always know that, innledet slam-poeten.

Vertskapet for kvelden var Christine Marie Jentoft, som ble kåret til fjorårets «Miss gay Norway», og skuespiller og slam-poet Sofia Knudsen Estifanos.

 

Landsomfattende organisasjon

FRI – Foreningen for kjønns- og seksualitetsmangfold er en landsomfattende organisasjon. De jobber politisk og sosialt for at mennesker som bryter med normer for kjønn og seksualitet skal kunne leve åpent, og uten frykt for å bli sosialt utstøtt, diskriminert eller trakassert.