Fullt hus på interiørkveld

Studentene etterlyste smartere løsninger. SiO Bolig tok saken i egne hender.
Torsdag, 10 oktober, 2019 - 13:31

Tirsdag denne uken ble Interiørkveld med IKEA arrangert på Kringsjå studentbolig for første gang. Ikea hadde spurt studenter om deres boligproblemer, og ga denne kvelden inspirasjon til hvordan å løse disse.

– Mange studenter har ofte behov for litt tips til hvordan å skape et koselig hjem på hybelen. Siden mange bor på litt liten plass, tenkte vi det kunne være en god idé å gi dem det, sier Gunn Kirsti Løkka, boligdirektør i Sio Bolig.

– Om det blir lignende arrangementer senere, må vi se an. Dette er en prøvekanin, så får vi se hvordan det går, fortsetter Løkka.


Focaccia var populær møtemat. Foto: Ronja S. Larsen

Ommøblert

En annen som var sentral denne kvelden var Yvonne Bergly Andersen (24). I forkant av arrangementet var det utlyst en konkurranse i samarbeid med Ikea gjennom facebooksiden “Hva skjer på Kringsjå”. Der kunne man vinne et møte med en interiørdesigner, og sammen planlegge den perfekt utformede hybelen for seg. Bergly Andersen var en av to heldige vinnere. Siste post på kveldens program var å få bli med inn på hybelen og se løsningene som ble gjort på hennes problemer. Om samarbeidet med interiørdesigneren forteller hun at:

– Det var veldig gøy å se hvordan interiørdesignere tenker og ser løsninger i forhold til meg selv. De ser jo bare muligheter.


Yvonne Bergly Andersen forteller om sine favorittløsninger. – Arbeidsområdet er nok min favoritt, sier hun. Foto: Ronja S. Larsen