Carlings i Karl Johan lukker dørene til jul og flere mister jobber. Jonas Grouff er en av de heldige som får jobbe videre. Foto Victoria Marie Nordahl

Kjøpt ut av kontrakt - flere minster jobben

Steen og Strøm skal utvide sine lokaler i Karl Johan, og har i den anledning kjøpt klesbutikken Carlings ut av kontrakten deres. Flere ansatte vil miste jobben.
Fredag, 1 november, 2019 - 17:49

Steen og Strøm har begynt et stort utbyggelsesprosjekt for å ta over de resterende delene av bygget de allerede ikke er i. 

Konsekvensen av dette er at flere butikker må flytte, blant disse er H&M og Mango som allerede har forlatt lokalet. Siste butikk igjen er klesbusikken Carlings, som har sine siste åpningsdager nå til jul. 


LEGGES NED: Carlings i Karl Johan legges ned etter utkjøpelse av Steen og Strøm. Foto: Victoria Marie Nordahl

Kjøpt ut av kontakt

Carlings hadde opprinnelig en kontakt med Steen og Strøm som ikke går ut før om et år. Allikevel har Steen og Strøm kjøpt klesbutikken ut av kontrakten for å fortsette utbyggingen. 

Flere mister jobben 

Jounalen har vært i kontakt med flere av de medarbeidende på Carlings i Karl Johan, og det er flere deltidsansatte som ikke får jobbe videre hos Carlings. 

– Det er veldig kjedelig å miste jobben når man er veldig avhengig av den. Ny søkeprossess tar lang tid og er svært energikrevende, sier en av dem i et intervju med oss. 


Jonas Grouff fortsetter som ansatt i Carlings Foto: Victoria Marie Nordahl

Tidligere nestsjef Jonas Grouff, er en av dem som får bli med Carlings videre. Han har fått jobb i en av kjedens andre butikker i Oslo. 

– Jeg er vedlig glad for at jeg har fått ny jobb innenfor Carlings, men det er leit at flere av minde tidilgere kollegaer ikke har det.