Den lille butikken på St.hanshaugen legges ned. Foto: Siri Jonhaugen.

Legger ned Plantasjen på St.Hanshaugen

Konkurranse på flere fronter byr på problemer for den lille butikken på St.Hanshaugen.
Mandag, 14 oktober, 2019 - 14:29

Butikken som ligger på St.Hanshaugen var først med å åpne butikk i området, men velger å ikke satse videre flere år. Dette fordi konkurransen fra andre butikker med samme aktør trekker flere kunder. Til tross for at det var denne butikken som først åpnet i dette området i Oslo, har butikker som Plantasjen Grünerløkka fått flere av kundene. 

Butikksjef Sheena Halvorsrud mener dette ikke byr på problemer for de ansatte.

–Alle de ansatte blir omplassert til andre Plantasjenbutikker i området, inkludert meg selv.

Videre forteller hun at hun forstår utviklingen

–Det er andre butikker i omårådet som gjør at det blir vanskelig å fortsette her.


Frodige blomster i butikk. Foto: Siri Jonhaugen.

Den lille butikken på St.Hanshaugen har likevel vært relativt populær, med fire av fem mulige stjerner på kundeanmeldelser. 

Plantasjen er i Norden det ledende varemerket for planter i følge deres egen hjemmeside, Plantasjen.no. Det er per dags dato 140 butikker spredt over Norge, Sverige og Finland. Stadig økende mindre butikker er grunnen til større konkurranse i nærmiljøet. I følge samme hjemmeside er det også nå mulighet for å bestille samme varer på nettet som i butikk i store byer som Oslo, Bergen, Trondheim og Stavanger. Flere steder skal også være mulig å utføre handel til i 2020.

Emneord: