Lørdagsrådet kom til OsloMet

I forbindelse med verdensdagen for psykisk helse kom Lørdagsrådet til OsloMet, for å svare på spørsmålene til studentene.
Mandag, 14 oktober, 2019 - 16:37

For andre år på rad, valgte Studentparlamentet å invitere NRK P3 sitt spørreprogram, Lørdagsrådet, for å svare på spørsmål fra salen.

I forbindelse med verdensdagen for psykisk helse, trådte derfor Lørdagsrådet opp på OsloMet torsdag den 10. oktober, med Live Nelvik og et kjendispanel bestående av Erik Solbakken og Ida Fladen. Dertil ble Vilde Henningsgård, som selv er med i Studentrådet, også invitert med til å være en del av panelet.  


LØRDAGSRÅDET: Live Nelvik, Ida Fladen, Erik Solbakken og Vilde Henningsgård svarer på spørsmål fra publikum som sitter i salen. Det er andre året på rad, at Studentparlamentet inviterer NRK P3- programmet. Foto: Emma Victoria Hegnar