Anders Strømsvåg stoppet BK Tromsøs Casper Vordal Jørgensens angrep

Nesten drømmehelg for OSI

Det eneste som stod igjen for å gjøre den allerede fantastiske helgen til Oslostudentenes Idrettsklubb (OSI) var en kamp.
Mandag, 14 oktober, 2019 - 17:17

OSI hadde allerede vunnet Studentmesterskapet i både dame og herreklassen tidligere den dagen. Før elitelaget til OSI skulle spille mot BK Tromsø i andre runde i Mizunoligaen (eliteserien).


Kjell-Erik Kvamsdal (f.v.) Leder for OSI Volleyball og Marte Lunde Saga, Arrangementansvarlig Student var fornøyde med helgen.

 

Skuffet leder

– Vi er litt for slappe mot BK Tromsø. Vi snakker for lite og tar dårlig i mot. Så vi kommer ikke til i angrep på grunn av det. Vi hadde også mye feilsørv. Så jeg er litt skuffa, forteller Kjell-Erik Kvamsdal, Leder i OSI Volleyball og spiller på herrelaget, etter tapet mot BK Tromsø. OSI tapte kampen 0-3 (20-25, 20-25, 22-25) men lot ikke BK Tromsø få en luke. Lagene fulgte hverandre nesten helt fram til slutten i alle settene, men til slutt viste Tromsølaget hvem som var sterkest.

 


Håkon Østrem, Trener for BK Tromsø synes ikke det var noen fin kamp

BK Tromsøs trener Håkon Østrem synes ikke det var noen fin volleyballkamp.

– Jeg synes ikke noen av lagene spilte spesielt bra. Det var noen glimt her og der. Jeg synes OSI hadde spesielt mange sørvefeil, uten at jeg har sett statistikken. Så de ga oss en del gratis. Også synes jeg ikke vi, med unntak av enkelte momenter i kampen, kommer opp på det nivået jeg forventer at vi skal kunne spille på. Så vi har ting å jobbe med, men det er tidlig i sesongen. Vi må si oss fornøyd med en seier.

 

Fornøyd med Studentmesterskapet

– Vi er veldig fornøyd med arrangementet. Det ser ut til at alle som har vært på besøk har hatt det veldig gøy. Også er det ekstra gøy for oss når hele arrangementet har gått så bra og at vi vinner i begge klassene, forteller Kjell-Erik Kvamsdal.

I Studentmesterskapet vant OSI komfortabelt 2-0 (25-14, 25-15) over Kristiansand Studentidrettslag (KSI) i damefinalen. Herrenes finale mot Studentspretten fra Sogndal endte 2-0 (25-22, 27-25) til OSI.

Emneord: