Glade OSI-spillere etter seier mot NTNUI. Foto: Agusta Magnusdottir

OSI Vikings videre til Europacupen i rumpeldunk

Etter en jevn finale mot NTNUI, vinner OSI Vikings til slutt mot erkerivalen. Begge lagene kvalifiserer seg til Europacupen.
Tirsdag, 15 oktober, 2019 - 13:15


Jakob Lenz scorer for OSI Vikings. Foto: Agusta Magnusdottir Jakob Lenz scorer for OSI Vikings. Foto: Agusta Magnusdottir

I helgen ble Oslo Open, kvalifiseringen til Europacupen i rumpeldunk (EQC), holdt på Bryn kunstgress. Syv lag spilte om de to plassene som Norge har å dele ut. Etter de innledende kampene var det OSI Vikings og NTNUI som møtte hverandre i finalen, og som begge kvalifiserte seg til EQC. Erkerivalene spilte en jevn finale, men det var OSI Vikings som til slutt tok de avgjørende poengene.

Spesielt godt å vinne mot NTNUI

OSI og NTNUI regnes som de største lagene innenfor norsk rumpeldunk. Selv om lagene er jevnt gode, viser resultatoversikten fra tidligere kamper at det er NTNUI som oftest går av med seieren. Spillerne fra OSI var derfor spente før finalen, og selv om de var fornøyde med plass i EQC, var de innstilt på å vinne over storfavoritten.

 

Gjøre seg klar til våren

Stein Helgethun forteller at laget skal bruke tiden framover på å forberede seg på Europacupen som kommer til våren, og til VM, som skjer neste sommer. Noen forberedelser må til når de skal møte gode lag, fra større rumpeldunknasjoner.

Emneord: