Vinneren er kåret!

Siden 27. september har konkurransen "Tetris challenge" pågått på Oslomet sin offisielle instagramkonto. 11. oktober ble vinneren kåret.
Onsdag, 16 oktober, 2019 - 12:36

Tetris challenge har en stund vært populært i sosiale medier. Den 27. september bestemte Oslomet seg for å hive seg på trenden, og startet en konkurranse på sin instagramkonto. Etter å ha fått inn seks ulike bidrag til instagramkonkurransen “tetris challenge” ble vinnerbildet endelig kåret, og seieren gikk til andreårsstudentene ved Medier og kommunikasjon. Gevinsten er et universalgavekort på 2000 kr. Blant vinnerne finner vi Ida Forbes Haraldsen.

– Vi bestemte oss for å delta i konkurransen fordi det hørtes morsomt ut, sier Haraldsen. Hun er fornøyd med seieren, men poengterer også at det var morsomt å delta. – Det er alltid godt å vinne, men det var også gøy å utføre oppgaven sammen.

Hva premien skal brukes til har de ikke bestemt enda.

– Det må vi nok snakke litt mer om, for det har vi ikke tenkt så mye på, sier Haraldsen.


Her er bildet som gikk av med seieren. Bilde hentet fra Oslomet sin offisielle instagramkonto.

 

 


Ellen Solberg har vært med på å bestemme hvem som skulle vinne tetriskonkurransen. Foto: Bjørg Davidsen

Juryen er fornøyd

Ellen Solberg jobber i Team Student, og er også med i juryen til Oslomets tetris challenge. Hun roser vinnernes kreativitet og evne til å få frem studieprogrammet sitt.

– Når vi skulle kåre en vinner vektla vi kreativitet og utførelse. Vi vektla også at de fikk vist studieprogrammet sitt på en god måte. Vi synes det var gøy når de hadde et tydelig tetrisoppsett, sier Solberg.

Solberg mener at vinnerne av konkurransen var svært flinke til å oppfylle juryens kriterier.

– Vinneren dekte alle kriteriene vi så etter. De hadde også plassert seg på en gøyal måte, samtidig som de fikk med mye av det de driver med på medier og kommunikasjon.