VoxVocal holder sin første scenekonsert

Søndag 3. november synger korgruppen VoxVocal sin første scenekonsert på Kulturhuset.
Fredag, 1 november, 2019 - 13:47

VoxVocal er en forening som holder til på OsloMet. Journalens utsendte møtte koret på siste øvelse før deres konsertdebut på Kulturhuset 3. november. Koret hadde på seg konsert klærne og var spent før konserten. 

Utradisjonelt kor

– Vi koser oss veldig. Det er et litt utradisjonelt kor fordi vi jobber mer med rytme enn noter, sier Lene Kristine Daastøl. 

– Hvordan har koret forberedt seg fram mot konserten?

 Vi har hatt et lite serminar hvor vi har vært her, sunget og hatt det gøy hele dagen. Vi har øvelse hver torsdag ,og tatt oss den tiden vi trenger for å få til noe vi syns er gøy å kunne vise fram på Kulturhuset, sier Cecilie Samuelsen.  

 

 

Emneord: