I år arrangerte restauranten Lucky Bird en spisekonkurranse for de vågale. Foto: Sofia Björlin

Brennende het spisekonkurranse

På fredag var Mathallen på Vulkan fylt med tilskuere, fryktløse deltagere og sterke kyllingvinger.
Mandag, 4 november, 2019 - 15:16

Lucky Bird er en restaurant som ligger i den lille matbyen Vulkan på Grünerløkka. Hvert år arrangerer de en Hot Wing Challenge, der modige deltagere kan få utfordre smaksløkene. I år kom deltagerne fra alle verdens kanter, blant annet Mexico, Australia og Sverige. 

Sviende strenge konkurranseregler

Det var tydelige regler for spisekonkurransen Fire ulike nivåer i stigende sterkhetsgrad, og hvert nivå består av tre kyllingvinger. På hvert nivå fikk hver deltager 90 sekunder til å spise opp, etterfulgt av ett minutt med “burn time” der deltagerne måtte stå stille og kjenne på svien.

Dersom deltageren drakk vann, kastet opp eller forlot bordet underveis, ble vedkommende diskvalifisert.