Presenterte nye kunstnerstjerner

Maja Olsen Berglund (20) og Dawid Jaroszek (19) er kunstnerkollektivet NoNations nye stjerneskudd med deres moderne kunstverk.
Mandag, 25 november, 2019 - 13:58

15-17. november inviterte NoNation Visual Art til kunstutstilling. Journalen har snakket med deres nyeste kunstnere Dawid Jaroszek og Maja Olsen Berglund. De fortalte om sin opplevelse under deres første kunstutstilling.  

– Jeg vil bare at neste kunstutstilling skal skje med en gang, dette var kjempe gøy, Sier Berglund. 

Både Jaroszek og Berglund lager visuell kunst. Kunst har vært en stor interesse for begge siden de var små. Etter at de signerte med kunsterkollektivet NoNation, fikk de muligheten til å ha sin første kunstutstilling. De jobber begge alene, og er stolt over å presentere verkene sine. 

– Kunst ga meg mange muligheter til å uttrykke meg på de rareste, strengeste og fineste måtene jeg noen sinne kunne forestille meg, forteller Jaroszek.