Meksikansk mat falt i smak hos studentene som møtte opp for å benytte seg av et prisvennlig måltid. Foto: Anastasia Møyland

Arrangerer sosial middag

Onsdag 20.11. arrangerte SiO Mat og Drikke et arrangement som het ''Eat & Meet'' på Eilert Sundts hus. Dit kunne man enten dra alene, eller ta med seg noen om man ønsket det.
Tirsdag, 26 november, 2019 - 14:03

Eat & Meet-konseptet går ut på at man betaler 75kr og kan forsyne seg av maten så mange ganger man bare vil. Denne prisen inkluderer også dessert. På Eat & Meet er alle velkomne. Dersom man syns at det er kjedelig å spise alene, kan man ta med seg en venn eller rett og slett ta turen dit og bli kjent med noen. De som jobber i SiO Mat og Drikke ønsket å videreutvikle tilbudet fra å være rene serveringssteder til sosiale møteplasser på campus. 


Disse fire kokkene står for all maten ”Eat & Meet” har å by på. Foto: Anastasia Møyland 

Full middag for en studentvennlig pris

– Vi er opptatt av å redusere matsvinnet vårt, og på Eat & Meet kan vi benytte råvarer i en annen innpakning slik at vi unngår matsvinn. Prisen skal være studentvennlig og gi valuta for pengene, forteller Kvale. 

Eat & Meet-konseptet startet i fjor vinter med ulike eventer på ulike steder gjennom våren. Siden konseptet ble så godt tatt i mot, vil SiO Mat og Drikke fortsette med dette hver onsdag på deres nyoppussede serveringssted Eilert.

– Det er ofte flere som har lyst til å bli kjent med noen og da skal vi legge til rette for dette med gode aktiviteter og arrangement, sier markedskoordinator Lene Kvale. 

Alle er velkomne


Sisteårsstudenten Benedicte Villars-Dahl syns at det var utrolig mye god mat på SiO Mat og Drikke sitt arrangement. Foto: Anastasia Møyland

SHOT-undersøkelsen har avdekket at mange studenter er ensomme og kanskje syns det er vanskelig å bli kjent med andre studenter. Vi håper at når man samles rundt langbordet og må sende fat rundt til hverandre, kan det gjøre terskelen litt lavere for å bli kjent med andre, sier Kvale. 

Benedicte Villdars-Dahl var en av de studentene som tok seg en tur på ”Eat & Meet”. Hun syns at konseptet var veldig bra med mye mat å velge mellom.

– Jeg syns absolutt at dette er et bra konsept. Jeg kom litt sent, men forventet ikke at det skulle være så mange andre her som det faktisk var. Prisen var også veldig grei med tanke på at man kan forsyne seg så mange ganger man vil, forteller sisteårsstudenten fra Oslo. 

 

Emneord: