I følge tall fra SSB har pris på klær og skotøy sunket betraktelig fra 2002 til den dag i dag. Utfallet blir at få fikser brukte klær, men heller kjøper nytt. FOTO: My Sofie Lie Høgenhaug

Nei til svart fredag

Torsdag 21. november ble det holdt en "Anti Black Friday"-fest på Ingensteds i Oslo.
Tirsdag, 26 november, 2019 - 16:17

Karoline Hestnes står bak arrangementet. Hun er “slow fashion”-entusiast, og jobber frivillig som landskoordinator for den internasjonale bevegelsen Fashion Revolution. I tillegg er hun prosjektleder for Passion for Ocean i mote- og tekstil-avdelingen. 

Kvelden ble fylt av musikk og drikke, og områder for å kunne kjøpe, bytte og fikse brukte klær. Tilstede var også nestleder for Framtiden i våre hender, Christoffer Ringnes Klyde, rektoren ved Sofi School of Fashion, Peer Aage Sivertsen og seniorforsker ved Oslomet, Ingun Grimstad Klepp.