Storseier til Oppsal mot Follo HK

Oppsal vant i viktig bunnoppgjør mot Follo HK.
Tirsdag, 5 november, 2019 - 12:48

Det var en spent stemning i STIL Arena i Langhus da Follo HK Damer fikk besøk av Oppsal Damer til lokaloppgjør.

Sesongstarten har vært tøff for begge lag, men Oppsal vant til slutt kampen. Det første målet gikk derimot til Follo, som var i ledelse i store deler av kampen. Etter første omgang var stillingen 13 - 12 til hjemmelaget Follo.

I andre omgang skjedde det en helomvending. Oppsal tok opp ledelsen, og etter 9 minutter var stillingen 18 - 17. Deretter økte ledelsen for Oppsal, som endte med en 26 - 19 seier til bortelaget fra Oslo.

Før kampen lå Oppsal to plasser over Follo på tabellen for REMA-1000 ligaen 2019/2020. Nå har Oslo-laget økt med en plass på tabellen, og ligger nå på en 9.plass.

Oppsal-trener Endre Birkrem Fintland mener at det var avgjørende at de fikk til forsvarsspillet utover i andre omgang.