Pop-up hos Bymisjonen

Kirkens bymisjon arrangerte pop-up shop i Tøyenkirken, for å gi folk med dårlig råd muligheten til å handle klær i butikk.
Tirsdag, 26 november, 2019 - 11:52

Torsdag 21. november arrangerte Kirkens bymisjon pop-up butikk i Tøyenkirken. Der kunne folk som vanligvis ikke kan kjøpe seg klær i butikk, handle varme vinterklær. For fem til ti kroner per plagg kunne kundene kjøpe jakker, varme gensere, bukser og vintersko. Plaggene fikk Kirkens Bymisjon inn gjennom donasjoner, og sosialkonsulent Johanna Frænkel var storfornøyd med utvalget de kunne tilby.

Telle på rumensk

Med seg på laget hadde Bymisjonen studentforeningen den uavhengige sosialrådgivningen, eller DUS, som drives av sosionomstudenter ved OsloMet. I forkant av arrangementet har foreningen jobbet med innsamling av klær og å spre ordet om arrangementet på sosiale medier. På selve dagen var fire av dem til stede for å rigge opp butikken og stå i kassen, hvor de blant annet fikk øve seg på å telle på rumensk.

Emneord: