Britiske Skepta er tilbake på Rockefeller tirsdag 5. november. Pressebilde med tillatelse fra Live Nation Norway

Skepta klar for Rockefeller

En av Storbritannias største grimeartister er ute på turne med sitt siste album "Ignorance Is Bliss". Tirsdag 5. november er 37-åringen tilbake i Oslo.
Fredag, 1 november, 2019 - 15:55

Mannen bak monsterhitten «Shutdown» fra 2016 er tilbake på norsk jord og gjester Rockefeller i Oslo sentrum. I desember 2018 spilte Skepta en utsolgt konsert i samme konsertsal. 

Ignorance Is Bliss, Skeptas nyeste fullengder skal fremføres, og høy energi er alltid i fokus når rapperen står på scenen. Rockefeller har kapasitet på 1350 personer.  

Forventer en energisk kveld

– Publikum kan forvente seg en energisk kveld med en av Englands største Grime-artister! Han er fantastisk live, forteller Elise Eriksen Løssfelt fra Live Nation Norway til Journalen.

Live Nation har booket Skepta til Rockefeller og forventer fullt hus også i år. Løssfelt forteller at de bevisst har valgt å bruke Rockefeller fremfor en av Oslos større konsertscener.

–  Rockefeller er riktig scene for denne type konsert, vi er sikre på at det som i fjor, blir en heftig kveld.


Slowthai under sin opptreden i Oslo 28.10

Foto: Ferdinand Wagner 

Populært med engelsk rap i Oslo

Slowthai, kjent som «The Brexit Bandit» spilte på Vulkan 28.10. Dette var den engelske rapperens tredje besøk i Norge i 2019. Skepta og Slowthai har samarbeidet om låten «Inglorious» Fra albumet «Nothing Great About Britain» fra 2019.