Skepta klar for Rockefeller

En av Storbritannias største grimeartister er ute på turne med sitt siste album "Ignorance Is Bliss". Tirsdag 5. november er 37-åringen tilbake i Oslo.

Britiske Skepta er tilbake på Rockefeller tirsdag 5. november. Foto:Pressebilde med tillatelse fra Live Nation Norway

Mannen bak monsterhitten «Shutdown» fra 2016 er tilbake på norsk jord og gjester Rockefeller i Oslo sentrum. I desember 2018 spilte Skepta en utsolgt konsert i samme konsertsal. 

Ignorance Is Bliss, Skeptas nyeste fullengder skal fremføres, og høy energi er alltid i fokus når rapperen står på scenen. Rockefeller har kapasitet på 1350 personer.  

Forventer en energisk kveld

– Publikum kan forvente seg en energisk kveld med en av Englands største Grime-artister! Han er fantastisk live, forteller Elise Eriksen Løssfelt fra Live Nation Norway til Journalen.

Live Nation har booket Skepta til Rockefeller og forventer fullt hus også i år. Løssfelt forteller at de bevisst har valgt å bruke Rockefeller fremfor en av Oslos større konsertscener.

–  Rockefeller er riktig scene for denne type konsert, vi er sikre på at det som i fjor, blir en heftig kveld.

Slowthai under sin opptreden i Oslo 28.10 Foto: Ferdinand Wagner

Populært med engelsk rap i Oslo

Slowthai, kjent som «The Brexit Bandit» spilte på Vulkan 28.10. Dette var den engelske rapperens tredje besøk i Norge i 2019. Skepta og Slowthai har samarbeidet om låten «Inglorious» Fra albumet «Nothing Great About Britain» fra 2019.