En gruppe studenter sørget for gratis middag til de som måtte ønske det, på Veitvet Senter. Foto: Karl Karlsen

Studenter sørget for gratis middag

Tirsdag ettermiddag stilte studentene bak Team Veitvet opp på Veitvet Senter med gratis linsesuppe.
Onsdag, 27 november, 2019 - 13:43

– Målet vårt var å samle mennesker og få folk til å prate sammen gjennom god atmosfære og gratis mat. I går fikk vi til sammen 43 personer på besøk ved bordet for å spise med oss. Alt fra barn til eldre, samt barnefamilier og mennesker med multikulturell bakgrunn. 

Marie Bratland er en av de fire studentene bak Team Veitvet, et prototypeprosjekt satt i gang i sammenheng med studiet på Emergence School of Leadership. Prosjektet er startet med mål om å utvikle gode møteplasser på Veitvet Senter, og å samle lokalbefolkningen.

Gode tilbakemeldinger

Bratland forteller at de har fått mange positive tilbakemeldinger, men også tips til forbedring.

– I ettertid fikk vi tilbakemelding på at det var synd vi ikke promoterte arrangementet tidligere, med tanke på at det var en del som var interessert, men ikke rakk det på så kort varsel. Men ellers syntes mange det var deilig å slippe å lage middag selv, hjemme.

Bratland forteller at dette var første og foreløpig siste gangen de arrangerer noe liknende. 

– Vi skal dessverre ikke ha flere arrangementer, men vi håper at senteret blir inspirert av det vi har gjort, og at de kan fortsette med slike aktiviteter selv.

Emneord: