Pom Poko består av fire personer. Fra venstre: Ragnhild Fangel Jamtveit (vokal), Martin Miguel Tonne (gitar), Jonas Krøvel (bass) og Ola Djupvik (trommer). Foto: Jørgen Nordby

Pom Poko kommer til Rockefeller

Fredag 17. januar spiller bandet Pom Poko på Rockefeller i Oslo.
Fredag, 17 januar, 2020 - 13:15

I 2019 har det norske bandet Pom Poko hatt 86 konserter i 12 forskjellige land rundt om i Europa. Denne fredagen spiller de på Rockefeller i Oslo. De har også sluppet sitt første album Birthday i året som gikk, noe de har fått god respons på og er fornøyde med.

Vokalisten Ragnhild Fangel Jamtveit forteller at det har vært gøy og spennende å reise rundt på forskjellige turneer. 

– Vi har sett mange fine steder, møtt masse fine folk og spilt mange morsomme konserter. Selv om vi har hatt konserter rundt omkring i utlandet, så er det fortsatt like stas å spille i Norge også, sier Jamtveit. 

 

Emneord: