Arkivbilde. Foto: Lars Bilit Hagen

Christine Dancke ferdig i P3

Ønsker større frihet til å jobbe med egne prosjekter.
Onsdag, 5 februar, 2020 - 15:05

Christine Dancke slutter i P3 for å få større frihet til å jobbe med egne prosjekter, melder nrk. Hun har siden 2013 laget musikkprogrammet “Christine”. Programmet sendes som vanlig frem til sommeren, og det skal arrangeres to “Christine”-arrangementer på Rockefeller for å markere programmets avslutning. 

– Christine har løftet mange artister, og hun har vært viktig for P3s og NRKs musikkoppdrag. Et tiår og en æra er over. Det blir ikke lett å erstatte «Christine», men det å være i endring er en del av P3s DNA, og det må og skal vi klare, sier NRK P3s redaksjonssjef Ida Jevne.

Ifølge Jevne er P3 i gang med planleggingen av en erstatter for Dancke og hennes program. 

Flere omrokkeringer i P3

Mot slutten av 2019 ble det også annonsert at P3-morgens programledere skulle gi seg. Adelina Ibishi og Martin Lepperød tok over fra Januar 2020.

– Dette er et år hvor det skjer mye for P3. Det krever mye av oss, men det er også kjempespennende når vi skal opp med noe nytt, sier Jevne.

 

Emneord: 
Tags: