Programledere for HEN er Sofie Knobel og Nora Fosdahl. Foto: Ada D. Bjøranger

Feminist på fest

8. mars feires kvinnedagen. Vi varmer opp med mensmoms, kvinnehelse og russesanger Dessuten spør vi hvordan det er å være feminist på fest.
Onsdag, 4 mars, 2020 - 18:26

I dagens HEN-sending møter du Elisabeth Swärd fra Norske kvinners sanitetsforening, som snakker om  “mensmoms” og kvinnehelse. Dessuten får du høre Andrea Berg, fra det feministiske radioprogrammet «Et eget rom» på Radio Nova, fortelle om hvordan det er å være feminist på fest.

Og ingen oppvarming uten musikk! I dagens sending får du en prøvesmak på artisten Linn Kristin Mælands debut. Sammen med gitarist Kristoffer Ulven, framfører hun de to selvkomponerte låtene, Lying to my face og Someone Sometimes.

Programledere er Sofie Knobel og Nora Pedersen Fosdahl.