Charlotte Brænna på Folketeateret sammen med Stian Blipp (t.v) og Atle Pettersen i oppsetningen av Singin' in the Rain høsten 2016. Foto: John Andersen

Charlotte Brænna brenner for musikal

Charlotte Brænna (31) vokste opp i Groruddalen. Der grodde det fram en skuespillerspire.
Mandag, 14 september, 2020 - 11:21

Som ung var Charlotte Andersen Brænna sjenert. Denne egenskapen har hun sakte, men sikkert vokst fra. Nå står hun på store norske scener som Folketeateret, Chateau Neuf og Det Norske Teatret. Der har hun blant annet spilt i oppsetninger som Billy Elliot, Mary PoppinsPhantom of the Opera og Singin’ in the Rain.

Charlotte har alltid mye på timeplanen og løper fra den ene avtalen til den andre. Hun driver med alt fra sangjobber til dubbing, i tillegg til å undervise på danse- og musikalskolen West-End studios i Oslo. På fritiden er hun glad i å skrive, det skulle hun gjerne hatt mer tid til. Likevel er det sånn hun trivest best, i et høyt tempo.

I dette portrettet får du bli med inn i Charlottes univers, og aller først skal vi opp alle trappene til øvingsrommet:

Lydportrettet av Charlotte Andersen Brænna er produsert av Sofie Knobel. Kvinnene du hører fra musikaløving er Anette Lauenborg Waaler, Liv-Ellen H. Kahrs, Mari Haugen Smistad og Trine Bariås-Kvitstein. Lydene fra Peter Pan er hentet fra Peter Pan: Original Motion Picture Soundtrack.