Kjærlighet uten fysisk begrensning

Hjerneskaden har gjort dating vanskelig for Johannes. Han har opplevd at Tinder-daten har snudd i døra når de har sett hvor funksjonsnedsatt han er.
Tirsdag, 29 september, 2020 - 16:49

Johannes Loftsgård (26) sitter i en manuell rullestol i studentboligen sin i Oslo. Vil han forflytte seg, er han avhenig av at noen triller den. Da Johannes var baby fikk han en hjernebødning som førte til at han fikk Cerebral Parese. Det er en funksjonsnedsettelse som, for Johannes, betyr at armer og bein fungerer dårlig. Han mener det har gjort dating vanskeligere for ham.

Ansiktet til Johannes er et stort smil. Han er engasjert og åpen når han forteller om kjærlighetslivet sitt. Der skjuler det seg mange historier, på godt og vondt – og ikke minst en liten overraskelse. 

Reportasjen er produsert av Linea C. Søgaard. Medvirkende: Johannes Loftsgård, Johanne Østrem Hellemo og Ingrid Johansen. Muskk: Bensound.com. Andre lydkilder: Freesound.org. Forskningsrapporten: tandfonline.com

Emneord: 
Tags: