Smykker seg med individualitet

Emma Louise er ikke redd for å bryte ut av den sosiale normen. – Det handler bare om tørre.
Onsdag, 9 september, 2020 - 19:48

Sola skinner over Kringsjå studentby. I en koselig, liten tomannsleilighet treffer vi 20 år gamle Emma Louise Sveen Orskaug. Hun er for anledningen ikledd en brun kjole med en tilhørende brun alpelue. I tillegg henger det en kaffebønne i hvert øre. Disse har Emma Louise laget selv.

Jenta som opprinnelig er fra Oslo, men tilbragte oppveksten i Stange og Hamar, geleider oss inn på det fargerike rommet hennes. For Emma Louise brukes ikke bare rommet til avslapping og soving, men også som et fungerende verksted. Hun og en venninne driver nemlig en egen nettbutikk hvor de selger smykker.

Selvom den kreative spiren har mye å gjøre har hun ikke alltid hatt det like lett. Hun synes det kan være utfordrende å snakke med nye mennesker, blant annet på grunn av angst. Derfor har hun valgt å uttrykke seg gjennom sitt eget utseende. Dette er blitt en måte å møte den sosiale omverdenen på. Ved å følge sine egne drømmer og utforske hennes kreative evne har hun funnet sin gnist. Nå oppfordrer hun andre til å gjøre det samme.

Emneord: