Minutter før siste løp sjekker Rennesvik at alt av seler er på plass. Foto: Ingvild Dolva

Bak dronninger

Erlend Rennesvik har vært travkusk i snart elleve år. I dag skal han kjøre to dansende dronninger på Bjerkebanen. Vil han vinne?
Tirsdag, 29 september, 2020 - 17:26

- Hesteeieren melder selv på den travkusken de vil skal kjøre hesten sin, men det er kusken som velger om han vil kjøre dem eller ei. Det forteller kusken Erlend Rennesvik. Han virker som en type som alltid holder hodet kaldt, uansett hvor stor belønningen er for førsteplass. I stallen på Bjerkebanen spankulerer han rolig mellom hestene, av og til stanser han og slår av en prat eller tar seg en røyk. Men vil han bevare roen bak to dansende dronninger?

I denne reportasjen får du følge ham i to løp, en vindfull kveld på Bjerkebanen i Oslo. 

 

Denne reportasjen er laget av Sunniva Grimstad Hestenes og Ingvild Dolva. Medvirkende er Erlend Rennesvik, Jens Nordli og Ole Henrik Flaata Olsen. Musikken som ble brukt i reportasjen er fra denne linken.

Emneord: 
Tags: