Abigail Aller har drevet med yoga i femten år. Foto: Mari Roland.

Arrangerer yoga for brystkreft

Abigail Aller arrangerte hot-yoga for å donere penger til brystkreftaksjonen.
Mandag, 2 november, 2020 - 09:11

Flere har funnet kreative måter å samle inn penger til bryskreftaksjonen i år. Donation Yoga in honour of Breast Cancer Awareness Month ble arrangert lørdag 24.oktober på Raw Yoga Oslo, med Abigail Aller i spissen. 

Aller er veldig fornøyd med arrangementet, og sier at det var en fin gruppe som deltok. Donasjonene ble betalt på Vipps eller direkte til studioet, som videre donerte pengene til aksjonen. 

Gro Brenden, leder i Oslos lokallag i Brystkreftforeningen, kan fortelle at det ikke har blitt samlet inn like mye penger i år som ifjor. Hun synes det er veldig fint at folk tar intiativ og donerer på Facebook. 

 

Emneord: 
Tags: