Første fase i gjenåpningen av breddeidretten gjelder alle utøvere i 2.divisjon. Foto: Beate Oma Dahle

Breddehåndballen åpnes for kontakttrening

12. oktober åpner regjeringen for nærkontakt i breddeidretten. Bækkelagets damelag i 2.divisjon ser frem til å kunne trene og spille kamper som normalt.
Torsdag, 8 oktober, 2020 - 09:21

Fotarbeid, angrepsspill uten forsvar og løpetrening ute er kun en liten del av håndballen. De siste månedene har håndballtreningene bestått av kun disse øvelsene. Martine Welfler (28) spiller på Bækkelagets damelag. Hun gleder seg til å få en mer variert treninghverdag med nærkontakt. 

– Det blir veldig deilig å trene med nærkontakt igjen. Vi har måttet kjøre veldig mange alternative øvelser som ikke har vært hundre prosent optimale, så det skal bli godt å trøkke til ordentlig på trening igjen, sier Welfler.

Emneord: