Bueskyting, piano og opera om prestasjonsangst

Som en del av sitt doktorgradsarbeid har Nils Harald Sødal satt opp et stykke på Kunsthøgskolen i Oslo, der Den Norske Opera & Ballet og Olympiatoppen fremfører hans funn om mentale og psykologiske mekanismer knyttet til prestasjonsangst
Mandag, 12 oktober, 2020 - 14:23

På hovedscenen til Kunsthøgskolen i Oslo ble det torsdag 8. oktober satt opp en visning med operasangere, bueskyting og pianospill. Alt i regi av Nils Harald Sødal som i sitt doktorgradsarbeid utforsker sammenhengen mellom mental styrke, kreativitet og skaperkraft. Han kaller funnene sine Kairos-koden. Sammen med seg har han Benjamin Backofen, som har en fortid innenfor klassisk musikk, men søkte seg til idretten for å trene opp den mentale styrken. Han er nå landslagstrener i bueskyting.

Emneord: