Frivillige fra Næringslivsutvalget OsloMet på karrieredagen i fjor. Foto: Næringslivsutvalget OsloMet

Digital karriereuke på OsloMet

Næringslivsutvalget OsloMet så seg nødt til å arrangere en digital versjon av den årlige karrieredagen i år.
Mandag, 12 oktober, 2020 - 12:30

I dag starter årets karriereuke på OsloMet. Tidligere har Næringslivsutvalget OsloMet arrangert en karrieredag en dag i året for studentene ved Handelshøyskolen. I år måtte de tenke nytt og endte opp med å arrangere en digital karriereuke. 

Vanskelig å nå alle studentene 

Den digitale karriereuken blir arrangert av studentforeningen Næringslivsutvalget OsloMet. Leder for foreningen Kristian Stokkli Fredriksberg forteller at han er redd for at den digitale karriereuken ikke vil treffe like bra som en fysisk karrieredag ville gjort. 

– Jeg er veldig spent på hvordan det går. I fjor fylte vi opp kantina og forelesningssalene, men det har vært litt vanskeligere å nå ut til alle i år, forteller Fredriksberg. 

Han legger til at de føler at de har gjort sitt beste for å få et best mulig resultat. 

Fredriksberg kan fortelle at de lenge prøvde å legge opp til en fysisk karrieredag, men at de skjønte etter hvert at det ikke var ansvarlig å arrangere noe fysisk. 

– Det er bedre å arrangere en digital karriereuke enn ingen karrieredag og vi er veldig spent på hvordan det blir tatt imot av studentene, sier Fredriksberg. 

 


I fjor var det fullt av studenter i kantina og i forelesningssalene i P35 under Karrieredagen. Foto: Mia Engenes Bratlie

Bra for studenter 

Ifølge Fredriksberg vil en student kunne få mye ut av å delta på de ulike digitale arrangementene.

– Du får blant annet et inntrykk av ulike bedrifter og informasjon om deltidsjobber, internships og søknadsfrister. I tillegg skal vi ha et veldig motiverende og engasjerende foredrag på torsdag som kan treffe alle mulige studenter på hele skolen, sier Fredriksberg. 

Det finnes mer informasjon om den digitale karriereuken her. 

Tags: