Gutta i aksjon fra et av mange show. Foto: privat

Ecstasy Impro på Salt

Gutta i Ecstasy Impro har allerede holdt koken i mange år på scenen, tross den unge alderen er de godt drevne i impro-teater.
Onsdag, 14 oktober, 2020 - 13:12

Gutta i improvisasjon-gruppen Ecstacy Impro har holdt show i lang tid. Tirsdag 19.30 er det duket for et nytt humoristisk improvisasjon-show på Salt.

Gutta i Ecstacy Impro har lenge holdt helt improviserte show, og ved flere anledninger for fullpakket hus. Tirsdag den 13. oktober holdt gutta nok en gang forestilling på Salt ved operaen, og igjen er stedet fylt opp til randen.

Fullt hus

Kvelden startet med høy energi og et fullspekket lokale. Så fult var det at de ansatte på Salt måtte avbryte forestillingen midt i en akt og informere om at forestillingen måtte flyttes til et større lokale like ved. Det var et ungt og entusiastisk publikum som hadde møtt opp til kveldens begivenhet, og gutta på scenen leverte en forestilling som ble mottatt med stor applaus og mye latter.

Godt fornøyd


Skuespiller og komiker Mikkel Moripen Møystad Foto: Privat

Mikkel Morripen som deltok på forestillingen var godt fornøyd med kveldens prestasjon, men forteller likevel at det ikke alltid går like bra.

– Det var et fullpakket show i dag, vi måtte til og med flytte lokasjon midt i forestilling fordi det var så mye mennesker.

Mikkel Moripen forteller at han storkoste seg på scenen i kveld, men at det alltid er noe som kan forbedres.

- Det var veldig gøy! Det var litt rart å bytte sted midt i en scene, men er det for mange så er det for mange, så da må man bare deale med det. Men det er veldig gøy at det er så mange, så det er dritgøy. Selvfølgelig er det ikke alt som var like bra, men sånn jevnt over var jeg fornøyd med showet, det virket som publikum hadde det veldig gøy – og det er jo det vi prøver på, så det var gøy det altså.

Gutta har lang fartstid med impro-teater tross sinn unge alder

- Jeg tror de fleste har holdt på dette her i syv år, vil jeg tippe. Også har vi spilt sammen som to grupper nå i sommer, også har begge gruppene spilt hver for seg da i noen år her i Oslo.

- Her på Salt har vi en gang i måneden, også har vi egentlig spilt jevnt over en gang i måneden og hatt faste show. Også har vi spilt ting på siden på oppdrag, så omtrent to show i måneden.

Som vi ble påminnet ved skifte av lokale befinner vi oss mitt i en pandemi. Mikkel Moripen forteller likevel at de har merket oppsiktsvekkende lite omstillingsmessig med tanke på corona og smittevern.

- Nå har vi vært så heldige at Salt har tatt seg av det. Og de bygget jo en «korona-scene» tidligere i sommer hvor det var bedre plass, og folk måtte sitte på ett og ett bord og du kunne ikke flytte deg og sånne ting. Så for vår del har det ikke vært en så stor omstilling, bortsett fra at vi har kanskje måttet være mer bevisst på hva vi gjør på scenen. Men den største omstillingen har nok vært for de som driver utestedet, vi er jo bare på scenen, men selvfølgelig vi kan ikke gå rundt å prate med så mange vi gjorde tidligere.

Fornøyd publikum


Amalie Sporsheim storkoste seg med venninnene på forestilling Foto Vetle Nordahl Stadsvoll

Amalie Sporsheim (19) var sammen med to venninner på kveldens forestilling, og de storkoste seg. Venninnegjengen storkoste seg på forestilling i kveld, selv om det var første gang for to av de på impro-teater. 

- Jeg synes det var veldig morsomt, absolutt! Mye forskjellig. Dette er første gang jeg er på impro faktisk, så det var nytt og spennende. Jeg fikk en telefonsamtale av min venninne ved siden av her som spurte «hei, har du lyst til å være med på impro-show», og da sa jeg «ja! Det kan jeg», så da kom jeg hit og så på det. Også lokalet var veldig bra, det første vi var i før vi ble flyttet var litt trangt, men det andre var veldig bra. Jeg synes på en måte det var intimt nok, men stort nok til antall publikummere.

 

Emneord: