Et senter for løkkefotball

På Helsyr ligger Off-Pitch Street Fotballsenter, Norges eneste treningssenter med fotball i fokus. Senteret skal være et samlingspunkt for de som ønsker å spille mindre seriøse former for fotball.
Fredag, 9 oktober, 2020 - 09:34

Senteret er grunnlagt av Tobias Brandal Busæt, mer kjent som Tobias Becs, som er en av Norges fremste freestyle-fotballspillere. Etter å ha reist verden rundt og utforsket løkkefotball i ulike deler av verden, bestemte Becs seg for å bringe konseptet hjem til Norge. 

Hver tirsdag arrangerer de pick-up games, som hvem som helst kan melde seg på for en hundrelapp. Da deles deltakerne inn i lag på 3 spillere, og bytter etter å ha sluppet inn to mål. Kampene er korte, intenste og morsomme, og konseptet en sentral del av det man kaller streetfotball verden rundt. 

Emneord: