Ramón skriver om kjærlighetssorg og følelsen av å miste seg selv til en annen person i ny EP. Foto: Magnus Haraldsen.

“HVIS JEG VÅKNER OPP IGJEN” slippes fredag

Ramón slipper sin andre EP fredag 16. oktober.
Tirsdag, 13 oktober, 2020 - 17:53

Ramón Andresen (21) slipper sin andre EP, “HVIS JEG VÅKNER OPP IGJEN” fredag 16. oktober. Ifølge Ramón er EP’en ganske trist.

– EP’en handler hovedsaklig om kjærlighetssorg. Følelsen av og nesten miste deg selv til en annen person, sier Ramón.

Burde høres i en lytt

Den ellers veldig muntre 21-åringen fra Ski skriver såre og triste låter på både norsk og spansk om hendelser og følelser han selv har kjent på.

På EP’en får vi høre sangene “Får Du Ikke Sove?”, “Han”, “Porque”, “14 Minutter”, “Hvis Jeg Våkner Opp Igjen” og “Elsk Meg”, og Ramón sier at “Elsk Meg” er hans personlige favoritt.  

– Den snakker om hvor desperat man kan bli etter bare litt kjærlighet. Kliss, men sant! Men hele prosjektet må høres i en lytt, for det er noen deilige overganger som man ikke kan gå glipp av, sier Ramón om låta. 

Gru-gleder seg

Ramón har blandede følelser om slippet.

– Nå er det ikke min første EP, for jeg slapp et «korona-prosjekt» tidligere i år. MEN, det føles ut som min første EP! Jeg er så spent og gruer meg egentlig veldig mye. Men jeg klarer nesten ikke vente heller!

EP’en er produsert av Andreas Bache-Wiig, som også produserte Ramóns forrige EP “NÅR ER DET OVER?” som kom ut i april. 

– Jeg har hatt et tett samarbeid med Andreas Bache-Wiig, min partner in crime og produsent på hele EP-en. Vi har jobbet med den siden februar, yikes!

Ramón sin nye EP er å finne der du streamer musikk fredag 16. oktober.

Emneord: 
Tags: