Andreas Linnebo (18) er en av mange som må vente i kø til å ta bilsertifikat. Foto: Ingrid Fossnes

Kjøreskoleelever oppgitt over forsinkelser

Etterslep av pandemien har ført til fullbookede kjøreskoler og kamp om plassene. Nå føler mange kjøreskoleelever seg nedprioritert.
Onsdag, 14 oktober, 2020 - 15:13

Mange hadde sett for seg å ha førerkort innen sommeren eller året, men slik ser det ikke ut for alle. Årsaken skyldes et stort press på kjøreskolene, med både koronaelever som kommer tilbake for å gjennomføre, og nye elever som starter opp. Det har ført til at oppkjøringsdatoer er forskjøvet, teorpiprøver er forsinket og det er vanskeligere å få kjøretimer hos de travle kjøreskolene. Kampen om ledige timer har ført at mange kjøreskoleelever har følt seg nedprioritert av kjøreskolene sine. Se hva de sier i videoen enderst i saken. 

– Jeg måtte ta initiativ selv til å få kjøretimer når de åpnet igjen. Det er jeg som måtte pushe på for å bli prioritert, sier kjøreskoleelev Frida Hovdenak (18).

 

[link]

Emneord: