KORONAVENNLIG SAMLING: Her deltar studentene på en sosial kveld med halloweentema og én meters avstand. Foto: Ingeborg C. Breivik

Koronahverdagen trenger ikke være ensom

På mandag innførte regjeringen ytterligere koronatiltak som begrenser kontakten vår med andre mennesker. På Lovisenberg Diakonale Høgskole arrangerte likevel disse elevene en sosial halloween-kveld for studentene.
Fredag, 30 oktober, 2020 - 09:25

På tross av regjeringens innskjerpede koronatiltak, arrangerte en gruppe studenter ved Lovisenberg Diakonale Høgskole en halloween-sammenkomst på tirsdag. Dette gjorde de i et håp om å gjøre hverdagen litt mindre ensom for studentene. I skolens kantine var det duket for halloween-aktiviteter som gresskarskjæring og halloween-quiz, men likevel med faste sitteplasser og én meters avstand. 

Nå ønsker to av studentene bak arrangementet, Lasse Th. Fadum, og Emma Sofie Skjellet Granerud, å vise at det er mulig å samles på en forsvarlig måte. 

 

 

Emneord: