Koronatomme konsertarenaer

Koronatiltakene påvirker eventbransjen hardt, og fører til at konsertarenaer på tvers av landegrensene står tomme.
Tirsdag, 27 oktober, 2020 - 16:59

Koronasituasjonen hindrer at mange mennesker kan samle seg samtidig, noe som fører til at eventbransjen rammes kraftig. Nesten alt av arrangementer som skulle holdes i år har enten blitt utsatt eller avlyst. 

Kommersiell direktør for Telenor Arena, Kjetil Bell Tveit, forklarer hvordan pandemien har påvirket Norges største arena og utfordringene som kommer av den. Tveit forteller at de jobber med å finne nye konsepter som kan være smittevernvennlige, men det er utfordrende. 

–  Vi lever jo av å samle masse mennesker til enhver tid sammen. Vi var de første som ble stengt ned og sikkert de siste som åpner fullt opp igjen, uttrykker Tveit. 

Se hva direktøren har å si om situasjonen i videoen over.

Emneord: