Kveldsjam på Josefine Vertshus

Josefine Vertshus i Oslo har holdt oppe siden 1979 - tidligere har lokalet blant annet vært et møtested for Milorg, og senere en privat nøkkelklubb. Nå fylles lokalet av musikk hver tirsdag, når musikere møtes og jammer sammen på scenen.
Fredag, 9 oktober, 2020 - 09:53

Tirsdagsjammen på Josefine er et fenomen som har pågått i over 40 år - hver tirsdag siden vertshusets spede begynnelse i 1979. På arrangementet kan hvem som helst melde seg på, og spille eller synge sammen med husbandet eller andre publikumsgåere. Scenen er innerst i den atmosfæriske baren, i tillegg til en bar som sørger for å holde stemningen god gjennom hele kvelden. 

Journalen snakker med jam-vert og musiker Jørn Trollebø Kvalheim (29) om arrangementet, hans forhold til jam, og viktigheten av jam for publikum såvel som musikere.

Emneord: